Seminario IRSJD: "TissueFAXS™ Cytometry: providing “FACS-functionality” to Quantify Molecular Markers and Cellular Interaction in Tissue Sections and Adherent Cell Culture Monolayers"

Auditorio Dr. J. Plaza

  • Ponente: Dr. Rupert Ecker. TissueGnostics GmbH (Viena, Austria)

Resumen

La quantificació de marcadors moleculars en teixits per tècniques immunoquímiques és un procés tradicionalment semiquantitatiu. Tot i això, en la nova era de la immunoteràpia del càncer, la quantificació precisa de molècules expressades per tumors pot ser la clau per a poder predir el pronòstic i la resposta dels pacients als nous tractaments. El doctor Ecker ens presentarà la tècnica TissueFAXS, que permet automatitzar el procés de quantificació de múltiples dianes moleculars en teixits del pacient.

Rupert Ecker és cofundador de l'empresa Tissuegnostics, que ha desenvolupat la tècnica TissueFAXS. El Dr Ecker col·labora amb la Dra Carmen de Torres (Oncologia, Hospital Sant Joan de Déu) en l'acció "Calcium Sensing Receptor: Biomedicine", recientemente financiada por la Comisión Europea (Marie-Curie Training network).

logo_IRSJD

¿Quieres compartir esta noticia?