The Foundation / Transparency portal

Contractor profile

The Fundació Privada per a la Recerca i la Docència Sant Joan de Déu has a system of purchasing and procurement to ensure free competition and transparency in its processes, and takes into account the assessment of sustainability criteria, including environmental, social and economic policies.

Tenders

Information about the open tenders

Centre de Recerca i Transferència en Salut Mental · CRETSAM (only in catalan)

Descripció: Concurs de projectes per a la selecció de la proposta de projecte de reforma de l’Edifici Pujades del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per a la implantació del centre CRETSAM, un centre destinat com a Centre de Recerca i Transferència en Salut Mental per tal de potenciar la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Data límit de presentació d'ofertes: 14/02/2022 14:00h

Correu de presentació d’ofertes: parcsanitari.enginyeria@sjd.es

Documentació


L'objectiu del projecte és la reforma completa i total de les plantes 1a i 2a de l'Edifici Pujades, a l'entorn hospitalari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, on els grups de recerca de salut mental desenvolupen la seva activitat. Aquest centre pretén millorar el coneixement sobre els problemes de salut mental, les causes, el diagnòstic, el tractament, l'impacte social, i traslladar aquests avenços en el coneixement a millores en la prevenció i abordatge, per tal de millorar la salut i la qualitat de vida de la població.

  • Import concedit: 1.967.807 € (subvenció 50%)
  • Codi oficial: IU16-016625
  • Investigadors principals: Dr. Josep Maria Haro Abad

TinyBrains

Description: Tender for contracting an animal facility to conduct the pre-clinical studies with the TinyBrains research platform, an optical neuroimaging device to decipher the missing link between the cellular brain damage and the neurovascular unit during acute illness.

Call open to: 24/01/2022

Applycristina.ruizh@sjd.es 

Documentation